Annonsørinnhold
Alle artikler > De fineste kjolene til jul og nyttår
Julen er høytiden for fest - julebordsesongen er i full gang og vi gjør oss nå klar for enda mer fest i romjulen.

De fineste kjolene til jul og nyttår

Publisert: 25.11.2017 - 20:47, av
Lest av399

Julen er høytiden for fest - julebordsesongen er i full gang og vi gjør oss nå klar for enda mer fest i romjulen. Men før vi kan ringe nyåret inn i vår fineste stas og dyreste champagne, står julaften for tur. Dersom du ikke aner hva du skal ha på deg på julekvelden eller julebordet med jentene, har vi i denne artikkelen samlet et utvalg av kjoler  som passer perfekt for denne årstiden. Du finner garantert noe du vil like og som lar deg rocke festene som kommer!

Den klassiske sorte

Denne kjolen er noe enhver kvinne bør ha i skapet sitt - av flere grunner. Ikke bare er den lille sorte et sikkert valg dersom du ikke aner hva du kan ha på deg, kjolen passer også utmerket til alle anledninger og årstider.

Den klassiske sorte

Se kjoler fra

1. Nelly.com - 2. Bikbok.no - 3. Vero Moda - 4. Ganni

 

En basic, svart kjole gir mange varierte styling-muligheter. For å pynte den opp, kan du matche kjolen med et par høye heler, øredobber og en rødfarget leppestift. Dersom du heller ønsker at kjolen skal snakke for seg selv, kan du matche den med et par boots, nude leppestift og et simpelt smykke.

For den vågale

For kvelder ute med jentene, kan en litt mer vågal kjole være passelig. En tommelfingerregel ved kjoler er vanligvis at du bør velge deg én kroppsdel som du ønsker å fremheve - enten det er bena, bysten, ryggen, midjene eller armene. Men på en kveld ute med jentene vil vi mene at det er lov å være litt mer vågal og fremheve akkurat hva du føler deg vel med.

For den vågale

Se kjoler fra

1. Bikbok.no2. Vero Moda - 3. Nelly.com

 

Skill deg ut i rødt

Rød er den ultimate julefargen og er alltid et sikkert valg i juletiden. Match den røde kjolen med et par høye hæler eller lårhøye boots, og mørk øyesminke med store mengder mascara.

Skill deg ut i rødt

Se kjoler fra

1. Nelly.com - 2. H&M - 3. Cubus - 4. Nelly.com

 

Jumpsuit

Dersom du er en av dem som ikke liker eller ønsker å gå med kjole, kan en rålekker jumpsuit være midt i blinken for deg. Ikke bare er den behagelig å ha på, den er også like glamorøs om en kjole. En jumpsuit kommer i alle mulige fasonger og farger, så her er det bare å prøve seg frem selv. Match gjerne jumpsuiten med et par hæler, store strassøredobber og en fuskepels for det ultimate glamorøse antrekket.

Jumpsuit

Se jumpsuits fra

1. Nelly.com - 2. H&M - 3. Nelly.com

 

Glitter og glam

Nyttårsaften er dagen der man kan gå helt ut med antrekket - paljetter på kjolen, dine høyeste hæler, glitter på øyelokkene og håret i et oppsett. Valget mellom lang eller kort kjole er individuelt og opp til enhver. En lang kjole oser glamorøsitet og passer godt til å ringe nyåret inn. En kort paljettkjole passer definitivt også på nyttårsaften og er med på å fremheve bena.

Glitter og glam

Se kjoler fra

1. Gina Tricot - 2. H&M - 3. BikBok.no - 4. Nelly.com

 

Ha en god festsesong, og en glimrende jul- og nyttårsfeiring.